hidup ouhh hidup :'(

hubbiy aku na jmpe ari nh sbb dea risau pasal aku , tpy aku tkkuat na bgun ! sumpaa aku tiredd giler vavi doe =,=  aku na pegy skolaa pon rse tk larat giler nh , tpy dea na jumpe jugakk ^^ hee terpkse lha aku kuat kan bdan aku untuk pegy skolaa ari nh . npe lha tuhan uji aku mcm nh sekali , slekk smlm aku na GONE , dh lha sesak nafas then rse na pitam pulak tu . adoyaii -,- nh aku post kat blogger pon sbb aku dh lme tk update bnde nh , 




*sorry guyys gtg , school time now , na jmpe dea lgy , byebye all -,-

No comments:

Post a Comment